Commercieel Vastgoed Hypotheek

Denk je erover om te beleggen in commercieel vastgoed? Of zoek je financiering voor een beleggingspand? Wij helpen zowel kleine als grote beleggers om te investeren in verhuurde of te verhuren woningen.

Vastgoed hypotheek met huuropbrengst

De zogenaamde ‘vastgoed hypotheek met huuropbrengst’ of ‘commercieel vastgoed hypotheek’ is een goede manier om te investeren in commercieel vastgoed wanneer je dit niet uit eigen middelen kunt financieren. Dankzij onze contacten met verschillende hypotheekaanbieders zorgen we voor de beleggingshypotheek die het best past bij jouw doelen en middelen.

Commercieel vastgoed: welke opties zijn er?

Er verschillende vormen van commercieel vastgoed. Situaties waar je aan kunt denken zijn bijvoorbeeld:

  • Je koopt een pand dat al wordt verhuurd
  • Je koopt een pand om het te gaan verhuren
  • Je koopt een pand dat eerst moet worden verbouwd voordat je het kunt verhuren
  • Je koopt een pand dat eerst moet worden verbouwd, daarna kun je het hopelijk met winst verkopen

Deze opties hebben allemaal hun eigen financieringswijze. En het maakt natuurlijk ook uit of er een ingrijpende verbouwing nodig is, of dat er bij wijze van spreken alleen maar wat plintjes moeten worden geschilderd. Vertel ons je plannen, dan kijken wij wat er mogelijk is.

Wat is Buro SEB eigenlijk?

Buro SEB = Sander en Bob. Onze missie: persoonlijk en onafhankelijk hypotheekadvies voor een hele nette prijs. We hebben allebei jaren gewerkt als hypotheekadviseur bij een grote bank. Zodoende hebben we ruime ervaring met het bemiddelen van een vastgoedhypotheek voor beleggingspanden.

We staan voor je klaar

Bij ons is het niet zo dat we pas vanaf een bepaald bedrag moeite voor je gaan doen. Zoals gezegd, we helpen zowel kleine als grote beleggers. Daarvoor mag je ons zeven dagen per week bellen, appen of mailen. Van 9 uur ’s ochtends tot 21 uur ’s avonds.

Blijblijvend kennismakingsgesprek

Meer weten? We nodigen je graag uit voor een blijblijvend kennismakingsgesprek. Dat is een vrijblijvend kennismakingsgesprek waar je blij van wordt. Jij kunt rustig al je vragen stellen, wij brengen jouw wensen en de mogelijkheden in kaart. Je vindt onze kantoorhuiskamer aan het Rapenburg, de mooiste gracht van Leiden.

Liever afspreken bij jou thuis? Geen probleem. Buro SEB is er voor iedereen die een hypotheek wil. Niet alleen in Leiden, maar in heel Zuid-Holland. En daarbuiten.

Buro SEB is onder meer actief in:
Aalsmeer, Alphen aan den Rijn, Bennebroek, Bodegraven, Boskoop, De Zilk, Haarlem, Hazerswoude-Dorp, Hazerswoude-Rijndijk, Heemstede, Hillegom, Hoofddorp, Hoogmade, Katwijk, Koudekerk aan den Rijn, Kudelstaart, Leiden, Leiderdorp, Leimuiden, Lisse, Lisserbroek, Nieuwkoop, Nieuw-Vennep, Noordwijk, Noordwijkerhout, Oegstgeest, Oud Ade, Rijnsaterwoude, Roelofarendsveen, Sassenheim, Ter Aar/Langeraar, Valkenburg, Vogelenzang, Voorhout, Voorschoten, Warmond, Woubrugge, Zoeterwoude.

Sander en Bob staan voor je klaar!

Je kunt Sander en Bob zeven dagen per week bereiken. Van 9 uur ’s ochtends tot 21 uur ’s avonds.
Bel ons op 071 203 22 75 of mail info@buroseb.nl