Vertrouwd hypotheekonderhoud

Je vertrouwt erop dat je de beste hypotheek krijgt voor jouw wensen en situatie. Maar kun je erop vertrouwen dat dit zo blijft als de omstandigheden veranderen? Wel met hypotheekonderhoud van Buro SEB.

Wat is hypotheekonderhoud?
Hypotheekonderhoud is een proactief onderhoudscontract voor je hypotheek en verzekeringen. Hiermee profiteer je van voordelige veranderingen in de voorwaarden en prijzen van hypotheken en verzekeringen, zonder dat je er zelf omkijken naar hebt. Lees hieronder hoe het werkt.

Goed Gezien Garantie
Sander en Bob houden de prijzen en voorwaarden van hypotheken en verzekeringen in de gaten. Wanneer er een betere prijs mogelijk is, of als er betere voorwaarden komen, nemen ze contact met je op. Samen bespreken jullie wat de voordelen zijn en of je wilt overstappen.

Iedere 3 jaar staat de koffie klaar
Oké, dat klopt niet helemaal. Want de koffie staat altijd klaar. Maar iedere drie jaar nodigen Sander en Bob je uit voor een gesprek. Om even bij te praten. Maar vooral om te kijken wat er allemaal in jouw persoonlijke situatie is veranderd en of het niet beter en goedkoper kan.

Wat kost dat?
Met vertrouwd hypotheekonderhoud van Buro SEB profiteer je van een hypotheek- en verzekeringspakket:

  • met altijd de beste prijs en voorwaarden
  • dat optimaal meebeweegt met jouw wensen en omstandigheden

En dat voor het ronduit schappelijke bedrag van € 14,95 per maand. Vraag je niet af hoe Sander en Bob het daarvoor kunnen doen, vraag je af of jij het daarvoor kunt laten!

Maandelijks opzegbaar
Sander en Bob geloven in wat ze doen. Daarom geen lange opzegtermijnen of stiekeme kleine lettertjes: je kunt hypotheekonderhoud maandelijks opzeggen.

Kopje koffie, thee of glaasje fris?
Meer weten over hypotheken, verzekeringen of vertrouwd hypotheekonderhoud? Sander en Bob nodigen je graag uit voor een blijblijvend kennismakingsgesprek. Dat is een vrijblijvend kennismakingsgesprek waar je blij van wordt.

Jij kunt rustig al je vragen stellen, wij brengen jouw wensen en de mogelijkheden in kaart. Je vindt onze kantoorhuiskamer aan het Rapenburg in Leiden. Liever afspreken bij jou thuis? Geen probleem. Buro SEB is er voor iedereen die een hypotheek wil. Niet alleen in Leiden, maar in heel Zuid-Holland. En daarbuiten.

Sander en Bob staan voor je klaar!

Je kunt Sander en Bob zeven dagen per week bereiken. Van 9 uur ’s ochtends tot 21 uur ’s avonds.
Bel ons op 071 203 22 75 of mail info@buroseb.nl