Een huis kopen is een feestje, waarom geldt dat niet ook voor je hypotheek?

Bijna niets is zo leuk en spannend als het kopen van een huis. Waarom is het regelen van de financiering niet net zo leuk? Met Buro SEB willen we daar verandering in brengen.

O, trouwens: wij zijn Sander en Bob. Vandaar de naam ‘Buro SEB’.

Hypotheekadviseur bij een grote bank
We hebben allebei jaren gewerkt als hypotheekadviseur bij een grote bank. Een bank met eerlijke financiële producten. Dat vinden we erg belangrijk. Er waren geen immorele prikkels om over de rug van klanten winst te maken. Een nette, eerlijke bank dus.

En toch…
En toch misten we iets. Zo’n grote organisatie is wat formeler. Je gaat wat afstandelijker met klanten om. Daarnaast konden we alleen maar hypotheken van die bank zelf aanbieden. Terwijl een andere aanbieder soms een hypotheek had die beter bij iemands wensen aansloot.

0,0% pakkans
Zo ontstond het idee om het anders te doen. Geen grote organisatie, maar echt persoonlijk advies. Niet zo formeel, maar lekker laagdrempelig. Een organisatie waar de pakkans (de kans dat je een hypotheekadviseur in pak tegenkomt) 0,0% is. En geen kantoor, maar een gezellige huiskamer.

Onafhankelijk en persoonlijk
Een hypotheekadviseur die niet zegt: ‘Sorry, dat doen we niet’, maar: ‘Ik weet nog niet hoe, maar dat gaan we regelen!’ Kortom: écht onafhankelijk en écht persoonlijk hypotheekadvies voor een hele nette prijs. Zodat een hypotheek regelen iets wordt dat je iedere week wel zou willen doen.

Daar gaan we voor.

Tot snel!

Sander en Bob

Sander

Ik woon al een paar jaar samen met mijn vriendin Mariëlle en we hebben een fijne jaren-dertigwoning vlak bij de binnenstad. Met voldoende ruimte voor kinderen, want we zijn de trotse ouders van een zoon en een dochter. Door hun geboorte heb ik ervaren hoe belangrijk het is dat je financiële plaatje toekomstbestendig is. Een hypotheek is daar een belangrijk onderdeel van. Maar met Buro SEB willen we verder kijken dan alleen de hypotheek, zodat jouw hele financiële plaatje klopt. Nu én in de toekomst. Daar help ik je graag mee; naast gecertificeerd hypotheekadviseur ben ik namelijk ook gecertificeerd financieel planner.

Ik vind het leuk om tijd te maken voor mijn gezin om samen iets te ondernemen. Daarnaast ga ik in het weekend graag met vrienden naar de kroeg en doordeweeks breng ik zo nu en dan een bezoek aan de sportschool.

Je kunt me altijd rechtstreeks bellen of mailen als je vragen hebt.

Sander Scholte
+31 (0)6 24 101 904
sander@buroseb.nl


Sander

Bob

Zelf woon ik samen met mijn vriendin Jacqueline in een oude eengezinswoning aan de rand van het centrum. Dit is ons eerste huis. We hebben geen verhuisplannen, want dit voelt voor ons echt als thuis. Maar of het nu je eerste huis is, of je tweede of derde: het blijft spannend. Dat heb ik wel geleerd in al die jaren dat ik mensen begeleid bij het regelen van hun hypotheek. Er komt gewoon heel veel op je af, zeker bij de eerste keer. Dat is een van de redenen waarom we met Buro SEB zijn begonnen, zodat we echt rustig de tijd kunnen nemen om je daarmee te helpen.

In mijn vrije tijd kook ik graag. Vooral Indisch, daarvoor sta ik gerust een hele dag in de keuken. Om er vervolgens samen met vrienden – en een goed glas wijn – van te genieten. Mijn levensmotto luidt: er is altijd wel een weg. Dus hoe moeilijker de hypotheekvraag, hoe groter de uitdaging!

Heb je een vraag? Je kunt me altijd rechtstreeks bellen of mailen.

Bob van der List
+31 (0)6 14 339 094
bob@buroseb.nl


Bob

Sander en Bob staan voor je klaar!

Je kunt Sander en Bob zeven dagen per week bereiken. Van 9 uur ’s ochtends tot 21 uur ’s avonds.
Bel ons op 071 203 22 75 of mail info@buroseb.nl