Vrijblijvend hypotheekgesprek? Nee, iets beters!

Sander en Bob nodigen je graag uit voor een blijblijvend kennismakingsgesprek. Dat is een vrijblijvend kennismakingsgesprek waar je blij van wordt: jij kunt rustig al je vragen stellen, zij brengen jouw wensen en de mogelijkheden in kaart.

Kopje koffie, thee of glaasje fris?

Je vindt Sander en Bob in hun kantoorhuiskamer aan het Rapenburg, de mooiste gracht van Leiden. Liever afspreken bij jou thuis? Geen probleem. Buro SEB is er voor iedereen die een hypotheek wil. Niet alleen in Leiden, maar in heel Zuid-Holland. En daarbuiten.

Adres
Rapenburg 15
2311 GE Leiden
071 203 22 75
info@buroseb.nl

Sander en Bob staan voor je klaar
Je kunt Sander en Bob zeven dagen per week bellen, appen, mailen of Skypen. Van 9 uur ’s ochtends tot 21 uur ’s avonds.

Parkeren en OV
In Leiden is het betaald parkeren. Dat kan op het Rapenburg zelf of meteen erachter op de Oude Varkenmarkt. Je vindt zeker een plekje op parkeerterrein Haagweg of in parkeergarage Morspoort, allebei op vijf minuten lopen. Station Leiden CS is minder dan tien minuten lopen en bushaltes Kort Rapenburg en Prinsessekade liggen op nog geen minuut van de voordeur.

Een klacht?
Oké, daar balen we van. Wij zijn pas blij als jij het bent. Ben je toch ergens niet tevreden over? Laat het ons weten, dan zoeken we samen naar een oplossing.

Komen we er onverhoopt samen niet uit? Leg je klacht dan binnen drie maanden voor aan het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening. Wij volgen hun uitspraak. Dat betekent dat als het KiFiD jou in het gelijk stelt, wij dat overnemen.

Sander en Bob staan voor je klaar!

Je kunt Sander en Bob zeven dagen per week bereiken. Van 9 uur ’s ochtends tot 21 uur ’s avonds.
Bel ons op 071 203 22 75 of mail info@buroseb.nl