Laat je hypotheek mee veranderen

Je leven verandert voortdurend. En je huidige situatie is waarschijnlijk totaal anders dan je dacht toen je een paar jaar terug die hypotheek afsloot. Eigenlijk zou je wel het een en ander willen aanpassen. Dat gaan we regelen.

Financiële molensteen?
Nieuwe baan, kinderen, minder werken: allemaal gebeurtenissen die financiële gevolgen hebben. En je hebt het lang niet allemaal zelf in de hand. Denk aan een ontslag, een scheiding of het overlijden van je partner. Wat doe je als je financiële verplichtingen veranderen in een financiële molensteen om je nek? Gelukkig zijn daar verschillende oplossingen voor.

Toekomstbestendig
Sowieso is het zinvol om iedere paar jaar je financiële situatie even goed tegen het licht te houden. Wat zijn je toekomstplannen? Denken jullie aan gezinsuitbreiding? Wil je over een paar jaar verhuizen, of juist niet? We nemen het allemaal mee. We kijken onder meer naar:

  • Hypotheekvorm: past een andere hypotheekvorm beter bij jouw wensen?
  • Hypotheekaanbieder: is er een aanbieder met een beter aanbod?
  • Hypotheekrente: is het mogelijk om te profiteren van een gunstigere rente?
  • Verzekeringen: betaal je voor verzekeringen die je niet nodig hebt? Kan het goedkoper?

Zo komen we met een toekomstbestendig totaalpakket van financiële oplossingen die aansluiten bij jouw leven, nu en later. Wil je alleen maar je hypotheek omzetten en verder niets? Dat is natuurlijk ook geen enkel probleem.

Blijblijvend kennismakingsgesprek
Bij Buro SEB beginnen we altijd met een blijblijvend kennismakingsgesprek. Dat is een vrijblijvend kennismakingsgesprek waar je blij van wordt. Jij kunt rustig al je vragen stellen, wij brengen jouw wensen en de mogelijkheden in kaart.

Benieuwd wat er allemaal mogelijk is om je hypotheek meer af te stemmen op je huidige situatie? We nodigen je graag uit in onze kantoorhuiskamer aan het Rapenburg, de mooiste gracht van Leiden. Ook afspreken bij jou thuis is geen probleem. Buro SEB is er voor iedereen die een hypotheek wil. Niet alleen in Leiden, maar in heel Zuid-Holland. En daarbuiten.

Sander en Bob staan voor je klaar!

Je kunt Sander en Bob zeven dagen per week bereiken. Van 9 uur ’s ochtends tot 21 uur ’s avonds.
Bel ons op 071 203 22 75 of mail info@buroseb.nl

Ontspannen en deskundig advies, de adviseur kwam ‘s avonds bij ons thuis om alles uit te leggen.

Hans en Ria, Leiden

Keuze uit ruim 20 aanbieders

Ben je op zoek naar een passende hypotheek? Dan is het goed om zoveel mogelijk aanbieders met elkaar te vergelijken. Geen probleem, dat regelen wij graag voor je. We zijn onafhankelijk en maken dus altijd een eerlijke vergelijking.