De eerste keer vergeet je nooit

Een huis kopen en een hypotheek regelen, dat betekent dat er een hoop op je af komt. Helemaal als het de eerste keer is. Je moet namelijk een aantal belangrijke beslissingen nemen. Daar gaan wij je bij helpen.

Sander en Bob staan voor je klaar
Om te beginnen mag je ons zeven dagen per week bellen, appen, mailen of Skypen. Van 9 uur ’s ochtends tot 21 uur ’s avonds. En je kunt het zo gek niet verzinnen: als de vraag over hypotheken of verzekeringen gaat, staan we voor je klaar.

Blijblijvend kennismakingsgesprek
Bij Buro SEB beginnen we altijd met een blijblijvend kennismakingsgesprek. Dat is een vrijblijvend kennismakingsgesprek waar je blij van wordt. Jij kunt rustig al je vragen stellen, wij brengen jouw wensen en de mogelijkheden in kaart. Samen bekijken we tot welk bedrag het verstandig is om een woning te kopen.

Van begin tot eind (en daarna!)
We vinden het erg belangrijk dat jij een financieel gezonde start als huiseigenaar maakt. We vertellen het daarom eerlijk als iets niet kan, of als wij denken dat het onverstandig is. Wanneer jij akkoord gaat met ons voorstel, gaan wij volle bak aan de slag om de hypotheek voor je te regelen.

Ook daarna zijn we er voor je. Bovendien onderhouden we namens jou contact met:

  • Bank
  • Verzekeringsmaatschappij
  • Notaris
  • Makelaar
  • Taxateur
  • Bouwkundige

Wordt het nieuwbouw?
Nieuwbouw is nét even anders dan een bestaande woning. Zo gebeurt het nog weleens dat de oplevering op zich laat wachten. En je wilt natuurlijk niet dat dit nadelige financiële gevolgen heeft. Ook is de beginfase van een nieuwbouwhypotheek vaak iets anders. Meer weten? We lichten de ins en outs graag toe tijdens een blijblijvend kennismakingsgesprek in onze kantoorhuiskamer.

Ook belangrijk: verzekeringen
Verzekeringen heb je in alle soorten en maten. De kosten kunnen enorm verschillen, dus rondshoppen is verstandig. Maar hoe vind je de beste verzekering tussen al die verschillende aanbieders? Heel simpel: dat doen wij voor je. Zodat jij de verzekering hebt die het best bij je wensen past.

Ben je ondernemer of zzp’er?
Vroeger was dat wel anders, maar gelukkig is het voor een zelfstandige tegenwoordig goed mogelijk om een hypotheek af te sluiten. Zelfs wanneer je nog geen drie jaar zelfstandige bent. We hebben hier al flink wat ondernemers en zzp’ers bij geholpen en vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

Kopje koffie, thee of glaasje fris?
Sander en Bob nodigen je graag uit voor een blijblijvend kennismakingsgesprek in hun kantoorhuiskamer aan het Rapenburg, de mooiste gracht van Leiden. Liever afspreken bij jou thuis? Geen probleem. Buro SEB is er voor iedereen die een hypotheek wil. Niet alleen in Leiden, maar in heel Zuid-Holland. En daarbuiten.

Sander en Bob staan voor je klaar!

Je kunt Sander en Bob zeven dagen per week bereiken. Van 9 uur ’s ochtends tot 21 uur ’s avonds.
Bel ons op 071 203 22 75 of mail info@buroseb.nl

 

 

SUPERGOED GEHOLPEN!

De adviseur heeft ons vanaf het begin zeer goed voorgelicht omtrent de hypotheek van onze eerste woning. Bij vragen was hij altijd bereikbaar en behulpzaam. Ook toen we snel moesten beslissen over het bod van het huis, heeft hij ons goed geadviseerd. We zijn zeer tevreden.

Rick en Chantal, Leiden

Keuze uit ruim 20 aanbieders

Ben je op zoek naar een passende hypotheek? Dan is het goed om zoveel mogelijk aanbieders met elkaar te vergelijken. Geen probleem, dat regelen wij graag voor je. We zijn onafhankelijk en maken dus altijd een eerlijke vergelijking.