Startershypotheek? Buro SEB staat voor je klaar

Je eerste huis kopen en een startershypotheek regelen, dat betekent dat er een hoop op je af komt. Je moet namelijk een aantal belangrijke beslissingen nemen. Daar kan Buro SEB je bij helpen.

Starterslening Leiden

We zitten in Leiden, maar we bemiddelen voor hypotheken in heel Zuid-Holland en eigenlijk heel Nederland. En dat voor een hele nette prijs. We zijn volstrekt onafhankelijk van alle hypotheekaanbieders, dus je bent verzekerd van een persoonlijk en objectief advies.

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen als starter?

De maximale startershypotheek hangt van een aantal zaken af, zoals je inkomen en eventuele schulden. Om te bekijken hoeveel je maximaal kunt lenen, maken we graag een afspraak met je. We brengen jouw wensen en de mogelijkheden in kaart. Samen bekijken we tot welk bedrag het verstandig is om een woning te kopen.

Starterslening berekenen

Een starterslening berekenen doen we ook samen. We vinden het erg belangrijk dat jij een financieel gezonde start als huiseigenaar maakt. We vertellen het daarom eerlijk als iets niet kan, of als wij denken dat het onverstandig is. Wanneer jij akkoord gaat met ons voorstel, gaan wij volle bak aan de slag om de hypotheek voor je te regelen.

Blijblijvend kennismakingsgesprek
Meer weten? We nodigen je graag uit voor een blijblijvend kennismakingsgesprek. Dat is een vrijblijvend kennismakingsgesprek waar je blij van wordt.

Jij kunt rustig al je vragen stellen, wij brengen jouw wensen en de mogelijkheden in kaart. Je vindt onze kantoorhuiskamer aan het Rapenburg in Leiden. Liever afspreken bij jou thuis? Geen probleem. Buro SEB is er voor iedereen die een hypotheek wil. Niet alleen in Leiden, maar in heel Zuid-Holland. En daarbuiten.

Buro SEB is onder meer actief in:
Aalsmeer, Alphen aan den Rijn, Bennebroek, Bodegraven, Boskoop, De Zilk, Haarlem, Hazerswoude-Dorp, Hazerswoude-Rijndijk, Heemstede, Hillegom, Hoofddorp, Hoogmade, Katwijk, Koudekerk aan den Rijn, Kudelstaart, Leiden, Leiderdorp, Leimuiden, Lisse, Lisserbroek, Nieuwkoop, Nieuw-Vennep, Noordwijk, Noordwijkerhout, Oegstgeest, Oud Ade, Rijnsaterwoude, Roelofarendsveen, Sassenheim, Ter Aar/Langeraar, Valkenburg, Vogelenzang, Voorhout, Voorschoten, Warmond, Woubrugge, Zoeterwoude.