Hypotheek Leiden

Wil je een hypotheek vergelijken, aanvragen, afsluiten of heb je andere vragen over hypotheken of verzekeringen? Buro SEB helpt je daar graag mee. We zitten in Leiden, maar we bemiddelen voor hypotheken in heel Zuid-Holland en eigenlijk heel Nederland. En dat voor een hele nette prijs.

Onafhankelijk hypotheekadviseur

We zijn volstrekt onafhankelijk van hypotheekverstrekkers, dus je bent verzekerd van een persoonlijk en objectief advies. We vergelijken bijna 30 verschillende hypotheekaanbieders voor je en kiezen hieruit de beste.

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen?

Je maximale hypotheek hangt van een aantal zaken af, zoals je inkomen en eventuele schulden. Om te bekijken hoeveel je maximaal kunt lenen, maken we graag een afspraak met je. We brengen jouw wensen en de mogelijkheden in kaart. Samen kijken we tot welk bedrag het verstandig is om een woning te kopen.

Kosten hypotheek

De kosten van een hypotheek bestaan uit maandelijks terugkerende kosten (de maandlasten) en eenmalige kosten. Hoe hoog je maandlasten zijn, hangt af van het soort hypotheek en de hoogte van het geleende bedrag.

Daarnaast zijn er de eenmalige kosten voor het afsluiten van de hypotheek. Je betaalt ons een vast bedrag:

Je eerste huis kopen: € 1.695
Tweede keer of meer: € 1.995
Maandlasten verlagen (oversluiten): € 1.995
Bestaande hypotheek verhogen: € 1.695

Ook betaal je notariskosten en eventueel taxatiekosten. In een persoonlijk gesprek kunnen we je precies vertellen hoe het zit voor jouw situatie.

Welke maandlasten?

Wat jouw maandlasten zijn, hangt af van het soort hypotheek en de hoogte van het geleende bedrag. Dat kunnen we het beste in een persoonlijk gesprek bepalen. Daarin nemen we je hele financiële situatie door. We bespreken je toekomstplannen en onderzoeken hoe we die het beste financieel kunnen aankleden. Samen bekijken we tot welk bedrag het verstandig is om een woning te kopen, en met welke maandlasten.

Blijblijvend kennismakingsgesprek
Meer weten? We nodigen je graag uit voor een blijblijvend kennismakingsgesprek. Dat is een vrijblijvend kennismakingsgesprek waar je blij van wordt.

Jij kunt rustig al je vragen stellen, wij brengen jouw wensen en de mogelijkheden in kaart. Je vindt onze kantoorhuiskamer aan het Rapenburg in Leiden. Liever afspreken bij jou thuis? Geen probleem. Buro SEB is er voor iedereen die een hypotheek wil. Niet alleen in Leiden, maar in heel Zuid-Holland. En daarbuiten.

Bel 071 203 22 75 of mail naar info@buroseb.nl voor een afspraak

Buro SEB is onder meer actief in:
Aalsmeer, Alphen aan den Rijn, Bennebroek, Bodegraven, Boskoop, De Zilk, Haarlem, Hazerswoude-Dorp, Hazerswoude-Rijndijk, Heemstede, Hillegom, Hoofddorp, Hoogmade, Katwijk, Koudekerk aan den Rijn, Kudelstaart, Leiden, Leiderdorp, Leimuiden, Lisse, Lisserbroek, Nieuwkoop, Nieuw-Vennep, Noordwijk, Noordwijkerhout, Oegstgeest, Oud Ade, Rijnsaterwoude, Roelofarendsveen, Sassenheim, Ter Aar/Langeraar, Valkenburg, Vogelenzang, Voorhout, Voorschoten, Warmond, Woubrugge, Zoeterwoude.