Hypotheekadviseur Leiden (en daarbuiten)

Buro SEB is jouw hypotheekadviseur voor Leiden, Zuid-Holland en daarbuiten. Persoonlijk en onafhankelijk hypotheekadvies voor een hele nette prijs. We vergelijken bijna 30 verschillende hypotheekaanbieders voor je en kiezen hieruit de beste.

Persoonlijk en onafhankelijk hypotheekadvies

Buro SEB helpt je bij belangrijke financiële beslissingen. Een objectief, onafhankelijk hypotheekadvies dat bij jou en je toekomstplannen past. En een goede verzekering waar je niet te veel voor betaalt. Verandert er wat in je situatie? Dan zorgen wij dat je financiële zaken mee veranderen. We houden je hypotheek en verzekeringen bovendien nauwlettend in de gaten. Als het goedkoper kan, ben je de eerste die het hoort.

Kosten hypotheekadvies

De kosten van hypotheekadvies zijn bij ons:

Je eerste huis kopen: € 1.695
Tweede keer of meer: € 1.995
Maandlasten verlagen (oversluiten): € 1.995
Bestaande hypotheek verhogen: € 1.695

>>> Lees hier meer over de kosten van hypotheekadvies

Minder dan bij traditionele hypotheekadviseurs

Je betaalt bij ons wat meer dan bij online aanbieders en aanmerkelijk minder dan wat traditionele hypotheekadviseurs rekenen. De online aanbieders besparen door te bezuinigen op service. Dat is precies het tegenovergestelde van wat Buro SEB wil: persoonlijk en onafhankelijk hypotheekadvies voor een hele nette prijs.

Wij hebben veel ervaring als hypotheekadviseurs bij een grote bank. Dat betekent dat we precies weten hoe de processen efficiënter en goedkoper kunnen. Bovendien hebben we geen groot kantoor en dure backoffice. Daardoor kunnen wij meer service bieden voor een aanmerkelijk lager tarief dan traditionele hypotheekadviseurs.

Blijblijvend kennismakingsgesprek
Meer weten? We nodigen je graag uit voor een blijblijvend kennismakingsgesprek. Dat is een vrijblijvend kennismakingsgesprek waar je blij van wordt.

Jij kunt rustig al je vragen stellen, wij brengen jouw wensen en de mogelijkheden in kaart. Je vindt onze kantoorhuiskamer aan het Rapenburg in Leiden. Liever afspreken bij jou thuis? Geen probleem. Buro SEB is er voor iedereen die een hypotheek wil. Niet alleen in Leiden, maar in heel Zuid-Holland. En daarbuiten.

Bel 071 203 22 75 of mail naar info@buroseb.nl voor een afspraak

Buro SEB is onder meer actief in:
Aalsmeer, Alphen aan den Rijn, Bennebroek, Bodegraven, Boskoop, De Zilk, Haarlem, Hazerswoude-Dorp, Hazerswoude-Rijndijk, Heemstede, Hillegom, Hoofddorp, Hoogmade, Katwijk, Koudekerk aan den Rijn, Kudelstaart, Leiden, Leiderdorp, Leimuiden, Lisse, Lisserbroek, Nieuwkoop, Nieuw-Vennep, Noordwijk, Noordwijkerhout, Oegstgeest, Oud Ade, Rijnsaterwoude, Roelofarendsveen, Sassenheim, Ter Aar/Langeraar, Valkenburg, Vogelenzang, Voorhout, Voorschoten, Warmond, Woubrugge, Zoeterwoude.