Financieel advies? Buro SEB staat voor je klaar

Buro SEB helpt je bij belangrijke financiële beslissingen. Bijvoorbeeld een hypotheek die bij jou en je toekomstplannen past. En een goede verzekering waar je niet te veel voor betaalt.

Financieel adviseur Leiden

We zitten in Leiden, maar onze klanten komen uit heel Zuid-Holland en eigenlijk heel Nederland. We zijn volstrekt onafhankelijk van alle hypotheekaanbieders, dus je bent verzekerd van een persoonlijk en objectief advies.

Financieel adviseur hypotheek

In een persoonlijk gesprek nemen we je hele financiële situatie door. We bespreken je toekomstplannen en bekijken hoe we die het beste financieel kunnen aankleden. We geven handige tips en verklappen alle hypothecaire trucs waar je van kunt profiteren.

We vinden het erg belangrijk dat jouw situatie financieel gezond is, nu en in de toekomst. We vertellen het daarom eerlijk als iets niet kan, of als wij denken dat het onverstandig is. Wanneer jij akkoord gaat met ons voorstel, gaan wij volle bak aan de slag om de hypotheek voor je te regelen.

Ook belangrijk: verzekeringen

Een gedegen financieel advies, daar horen ook verzekeringen bij. De kosten kunnen namelijk enorm verschillen en het is verstandig om rond te shoppen. Maar hoe vind je de beste verzekering tussen al die verschillende aanbieders? Heel simpel: dat doen wij voor je. Zodat jij de verzekering hebt die het best bij je wensen past.

Blijblijvend kennismakingsgesprek
Meer weten? We nodigen je graag uit voor een blijblijvend kennismakingsgesprek. Dat is een vrijblijvend kennismakingsgesprek waar je blij van wordt.

Jij kunt rustig al je vragen stellen, wij brengen jouw wensen en de mogelijkheden in kaart. Je vindt onze kantoorhuiskamer aan het Rapenburg in Leiden. Liever afspreken bij jou thuis? Geen probleem. Buro SEB is er voor iedereen die een hypotheek wil. Niet alleen in Leiden, maar in heel Zuid-Holland. En daarbuiten.

Bel 071 203 22 75 of mail naar info@buroseb.nl voor een afspraak

Buro SEB is onder meer actief in:
Aalsmeer, Alphen aan den Rijn, Bennebroek, Bodegraven, Boskoop, De Zilk, Haarlem, Hazerswoude-Dorp, Hazerswoude-Rijndijk, Heemstede, Hillegom, Hoofddorp, Hoogmade, Katwijk, Koudekerk aan den Rijn, Kudelstaart, Leiden, Leiderdorp, Leimuiden, Lisse, Lisserbroek, Nieuwkoop, Nieuw-Vennep, Noordwijk, Noordwijkerhout, Oegstgeest, Oud Ade, Rijnsaterwoude, Roelofarendsveen, Sassenheim, Ter Aar/Langeraar, Valkenburg, Vogelenzang, Voorhout, Voorschoten, Warmond, Woubrugge, Zoeterwoude.